Glemt passordet ditt? Klikk her.

Arkiv

Referanser

Effektivitet og sikkerhet til vedlikehold av senger og bårer

”Denne er helt fenomenal! Jeg setter pris på sikkerheten som dette innebærer for pleie- og omsorgsarbeidet. Jeg stoler på at alt er i orden og at sengene fungerer som de skal. Regelmessig vedlikehold gir sikkerhet. På lang sikt innebærer innretningen store besparelser. Helt suveren!” sier Timo Säilä, Enhetssjef, omsorgsboligenheten Villa Piipari

ECMO-spesialister ved Karolinska redder liv over hele Skandinavia

ECMO-avdelingen ved Karolinska Universitetssykehus flyttet inn i større lokaler i 2011. Men siden selve bygningen er gammel, var den lave takhøyden et problem da taklamper og lys skulle installeres på operasjonsstuen.

Mer fleksibel service for kunder av Plastikkirurggruppen

Kundene møter en hyggelig, ny atmosfære straks de kommer inn i det vakkert dekorerte resepsjonsområdet. Venterommet er hjemmekoselig møblert, med sofaer, aviser og TV.

Denne nyoppussede privatklinikken tilbyr forskjellig typer plastisk kirurgi til kunder som oppsøker klinikken på eget initiativ, og kunder som henvises dit av kommuneleger.

Forbedret arbeidsmiljø takket være ergonomiske og allsidige operasjonsbord

SÄS sykehus i Borås i Sverige ligger drøye 65 km fra Gøteborg. Med cirka 4000 ansatte utfører SÄS sykehus 230 000 behandlinger fordelt på 30 000 sykehusbesøk hvert år. Som en kunnskapsbasert organisasjon med strenge krav til medisinsk kunnskap, teknologi og sykepleie er filosofien å være et helsefremmende sykehus som tilbyr god spesialisert sykepleie og forbedrer pasientenes livskvalitet.

PERSONVERNERKLÆRING OG INFORMASJONSKAPSLER

Nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du våre bruksvilkår.

Les mer